Минимальный заказ - 100 грн. БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА при заказе на: 200 грн - Укрпочтой, на 1000 грн - Новой почтой, на 2000 грн - курьером!
Главная страница Блог
Главная » 2013 » Ноябрь » 24 » ОСОБЕННОСТИ ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА «КОРОЛЯ КОРДИЦЕПСА» и «КОРДИЦЕПСА СЛОЖНЫЙ РЕЦЕПТ»
19:52
ОСОБЕННОСТИ ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА «КОРОЛЯ КОРДИЦЕПСА» и «КОРДИЦЕПСА СЛОЖНЫЙ РЕЦЕПТ»

ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА «КОРОЛЯ Кордіцепс» і «Кордіцепс СКЛАДНИЙ РЕЦЕПТ»

Використання найсучасніших технологій дозволяє в максимальному ступені використовувати благотворну дію цілющих грибів і рослин традиційної китайської медицини для оздоровлення організму, профілактики та лікування захворювань.

Рідкі форми кордіцепса, у порівнянні з твердими формами (порошок в желатинових капсулах, таблетки, пігулки і ін.), Більш повно всмоктуються в шлунково-кишковому тракті.

При виробництві використовується тільки саме високоякісна сировина, що проходить суворий відбір і контроль.

Використовується найбільш передова технологія руйнування клітинних стінок, що дозволяє практично повністю витягти всі корисні біологічно активні корисні речовини, що містяться в грибах і рослинах. Це особливо важливо у відношенні грибів, так як їх клітинна стінка складається з хітину, іноді в поєднанні з целюлозою.

Для порівняння: з хітину складаються панцири крабів і раків, целюлоза - компонент клітин деревини. Тому в звичайному стані засвоюваність грибів складає всього лише не більше 40%. При руйнуванні клітинних стінок біодоступність корисних речовин наближається до 100%.

Температура в технологічному циклі не перевищує 42-44 ° С, що дозволяє зберегти всі корисні речовини в незруйнованому, активному, «живому & вигляді. Це особливо важливо для різних білків і ферментів.

Рекомендуємо:

КОРОЛЬ кордицепс Кордицепс сложный рецепт Линчжи Кордицепс Сань Вэй
Король Кордицепс Кордицепс Сложный Рецепт капсулы Линчжи Кордицепс чай Сань Вэй
 
Ознакомьтесь с отзывами людей, принимавшими кордицепс, раздел: Кордицепс отзывы
 
Посмотрите видео о кордицепсе от представителя завода ЛИКЭ
 
 

Предыдущий материал - НАЗАД <<-+->> ВПЕРЁД - следующий материал

Просмотров: 364 | Добавил: Star