19:52 ОСОБЕННОСТИ ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА «КОРОЛЯ КОРДИЦЕПСА» и «КОРДИЦЕПСА СЛОЖНЫЙ РЕЦЕПТ» | ||||||||
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА «КОРОЛЯ Кордіцепс» і «Кордіцепс СКЛАДНИЙ РЕЦЕПТ»Використання найсучасніших технологій дозволяє в максимальному ступені використовувати благотворну дію цілющих грибів і рослин традиційної китайської медицини для оздоровлення організму, профілактики та лікування захворювань. Рідкі форми кордіцепса, у порівнянні з твердими формами (порошок в желатинових капсулах, таблетки, пігулки і ін.), Більш повно всмоктуються в шлунково-кишковому тракті. При виробництві використовується тільки саме високоякісна сировина, що проходить суворий відбір і контроль. Використовується найбільш передова технологія руйнування клітинних стінок, що дозволяє практично повністю витягти всі корисні біологічно активні корисні речовини, що містяться в грибах і рослинах. Це особливо важливо у відношенні грибів, так як їх клітинна стінка складається з хітину, іноді в поєднанні з целюлозою. Для порівняння: з хітину складаються панцири крабів і раків, целюлоза - компонент клітин деревини. Тому в звичайному стані засвоюваність грибів складає всього лише не більше 40%. При руйнуванні клітинних стінок біодоступність корисних речовин наближається до 100%. Температура в технологічному циклі не перевищує 42-44 ° С, що дозволяє зберегти всі корисні речовини в незруйнованому, активному, «живому & вигляді. Це особливо важливо для різних білків і ферментів. Рекомендуємо:
Ознакомьтесь с отзывами людей, принимавшими кордицепс, раздел: Кордицепс отзывы
Предыдущий материал - НАЗАД <<-+->> ВПЕРЁД - следующий материал | ||||||||
Просмотров: 393 | |